top of page

LAADPALEN

Wat wij aanbieden

IMG_1190.JPG

INSTALLATIE

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is een zonnepaneleninstallatie nog steeds zeer interessant. De energieprijzen zullen komende jaren alleen nog meer stijgen en de kost van een zonnepaneleninstallatie is de voorbije jaren zo gedaalt dat u eigenlijk niet meer kan of mag twijfelen. Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit zo mooi mogelijk kunnen verwezenlijken. Wij hangen ook niet aan 1 merk vast dus kunnen wij voor u steeds op zoek gaan naar de beste prijs - kwaliteit verhouding. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.

IMG_1189.JPG

PANELEN

Er zijn zoveel verschillende merken van panelen momenteel maar wij geven toch aan een paar merken momenteel de voorkeur. Zowieso zijn de panelen die wij gebruiken opgenomen in de Tier1 lijst, dit is een lijst met fabrikanten waar u zeker van kan zijn dat u qua garantie en kwaliteit van panelen zeer goed zit. Enkele merken waar wij dan ook met werken zijn oa Ja Solar, LG, Canadian Solar...

IMG_1191.JPG

OMVORMER

De omvormer maakt dat de spanning van de panelen omgezet word naar de spanning gelijk aan het elektriciteitsnet zodat de stroom kan doorvloeien naar uw installatie. Het is dan ook een heel belangrijk onderdeel van uw zonnestroominstallatie en daarom gaan wij hier niet kiezen voor fabrikanten waar wij geen vertrouwen in hebben dat deze het na een paar jaar al begeeft en u terug voor een redelijke kost komt te staan.
De garantietermijnen die u hier dan ook bij krijgt zullen u verzekeren van een jarenlange goed werkende installatie.
Enkele merken waar wij dan ook de voorkeur aan geven zijn Solaredge, SMA en Enphase.

Heb je een klus in gedachten die wij voor je kunnen klaren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

bottom of page